13 Eylül 2013 Cuma

Merhaba

Bu merhaba aslında size değil, sağlıklı yaşama merhaba...

Öyle sağlıklı yaşama hooop diye kavuşulmuyor ne yazık ki. Adım adım sağlıklı yaşıma geçiş oluyor. Ki bu yol baya uzun ve zorlu. E ben de zorlu kısımları hep yazarak ve paylaşarak atlatabilen biriyim. Dedim ki en iyi ben kendi günlüğümü oluşturayım.

Bir sürü sağlıklı yaşam ile ilgili kitap aldım. Bu kitapları okumanın yanında disiplinli bir hoca ile spor programımı oluşturdum. Bir de bir diyetisyenden randevu aldım.



Küçüklüğümden beri sağlıklı beslenme nasıl oluyor pek bilmedim. Sporda çok enerji harcağımdan o hep dengelerdi aldığım kalorileri. Önüme ne gelirse yerdim. Pis boğaz biriydim yani. Ama artık bugünleri geride bırakmanın önemini anlamış bulunmaktayım. Bu yüzden bir diyetsiyene başvurdum ki beni yola soksun. ^_^

Spor hocalarımdan, diyetisyenimden ve kitaplardan öğrendiğim küçük işe yarar numaraları sizlerle de paylaşsam fena mı olur dedim kendi kendime. Deneyip de beğenmediğim ve kesinlikle kandırmaca olan şeyleri sizlerle paylaşacağım.  Hem de insanın zorlu yollarda kendine destek olacak ve gaz verecek birilerine ihtiyacı oluyor.

Ben bu yolda yürümeye bir haftadır başladım. Siz de bana eşlik etmek istermisiniz ?


Mail adresi: laleozhan@gmail.com
Twitter: https://twitter.com/Lalish_
Instagram: http://instagram.com/lal_

2 yorum:

  1. Çok sevindim bu bloga:)Heyecanla yeni yazılarını be başarı hikayelerini bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^_^. Her gün bir tane yazmaya çalışacağım bilgi edindikçe =). İnşallah paylaşacak çok başarı hikayem olur =)

      Sil